Jyrki Muurinaho

Olen psykologi (PsM) ja kognitiivinen psykoterapeutt (Kela, Valvira)i. Minulla on 15 vuoden kokemus terveyskeskuspsykologin työstä. Suurimman osan siitä olen työskennellyt opiskelijoiden parissa. Viimeiset 10 vuotta olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana. 

Minulle voi varata aikaa sekä yksittäisiä käyntejä että pidempiä psykoterapeuttisia hoitojaksoja varten. Käytän laaja-alaisesti erilaisia hyväksi havaittuja psykoterapeuttisia menetelmiä. Hoidon kestosta sovitaan aina hoidon alussa. Hoidon kustannukset vaihtelevat ja hintatiedot saat aina ensimmäisen yhteydenoton jälkeen. Itsemaksavana asiakkaana käyntien määrä ja tiheys on vapaasti sovittavissa. Maksusitoumuksella toteutettavien lyhytterapioiden pituus ja muoto riippuu maksusitoumuksen laadusta. Maksusitoumuksen voi saada esim. työterveyshuollosta, vakuutusyhtiöstä tai kunnasta. Asiakkaan edellytysten täyttyessä, psykoterapiaan voi saada myös Kelan tuen. Silloin terapia toteutetaan joko Kelan kuntoutuspsykoterapiana tai vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena. 

Vapaita aikoja ei ole aina saatavilla. Varsinkin pidemmissä psykoterapioissa terapian alkamista voi joutua odottamaan ja silloin kannattaa olla yhteydessä useisiin psykoterapeutteihin.

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla:

psykoterapia(at)muurinaho.fi

Puhelin:
040 7366 771

Osoite:
Hämeenkatu 26 A 601, 33200 Tampere
Psykoterapeuttiyhteisö, 6. krs