Marja Holkeri

Terveydenhoitaja AMK
Sairaanhoitaja AMK
Erityistason seksuaaliterapeutti NACS
Seksuaalikasvattaja SSS
Seksuaalineuvoja SSS
Solmuja parisuhteessa-ohjaaja
Psykofyysisen psykoterapian perusteet opinnot

Yhteydenotot:
sähköposti: mussukka.koulutus (at) gmail.com
p. 040 8320234

Tervetuloa seksuaaliterapiaan yksin tai yhdessä kumppanin/ kumppaneiden kanssa. Kohtaan aidosti arvostaen ainutlaatuisuuttasi ja rohkaisevalla sekä aktiivisella työotteella. Vaalin kohtaamisissa turvallisuutta, rehellisyyttä ja moninaisuutta. Seksuaaliterapia on lyhytterapiaa. Joskus jo muutama tapaaminen auttaa. Mietitään työskentelyn tavoitteet yhdessä.

Olen kohdannut ihmisiä hyvin moninaisissa elämäntilanteissa kuten esim. parisuhdekriisin partaalla, sairauden järkyttäessä, mielen kuormittuessa, haluttomuuden yllättäessä, nuoren kehittyessä kohti itsenäistä elämää ja ihmissuhteiden ylä- ja alamäkien varrella. Pitkä työkokemukseni mielenterveyttä tukevassa työssä sekä hoitotyö taustani ovat vahvuuksiani ja näkyvät tavassani asettua lempeästi rinnalla kulkijaksi haastavissakin elämänvaiheissa.

Seksuaalisuus on jokaisen ihmisyyden ydintä läpi elämän. Seksuaalisuuteen heijastuvat psyykkinen ja fyysinen vointi sekä sosiaaliset suhteet. Seksuaalisuus voi olla mm. elämän energiaa, nautintoa ja voimavara sekä herkkää ja haavoittuvaa aluetta. Työskentelyssä huomioin kehomieliyhteyttä sitä vahvistaen ja vakauttaen.

Toteutan myös luentoja ja koulutuksia erilaisista aiheista. Luennot ja koulutukset suunnittelen yhdessä tilaajan kanssa kohderyhmille sopiviksi. Toimin lisäksi seksuaalikasvattajana. Voit varata tapaamisen myös seksuaalikasvatuksen tueksi.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla. Voit lukea lisää minusta ja palveluistani

www.ainutlaatuinenmussukka.fi