Tiina Tantarimäki

Vapaita psykoterapiapaikkoja ei tässä kohtaa ole, mutta voit tiedustella mahdollisuutta lyhytterapiaan.

Yksityisvastaanottoa pidän osoitteessa Hämeenkatu 26 A, Tampere. 

Yhteydenotot sähköpostitse psykologi.tantarimaki(at)gmail.com.

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi ja psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti (Valvira, Kela). Minulla on työkokemusta julkiselta puolelta sekä perusteterveydenhuollosta että erikoissairaanhoidosta yli 20 vuoden ajalta. Olen tehnyt terapeuttista hoitotyötä nuorten ja aikuisten parissa. 

Psykoanalyyttinen koulutus antaa hyvän teoreettisen pohjan työskentelylle ja ihmisen ymmärtämiselle. Hoito perustuu erityisesti keskustelulle ja terapeuttiselle vuorovaikutukselle. Lisäksi olen käynyt IPT-terapiakoulutuksen (interpersoonallinen psykoterapia), jota hyödynnän työssäni. 

Vastaanotolleni voit hakeutua erilaisissa elämän solmukohdissa lyhyempään tai pitempään hoitosuhteeseen. Terapeuttisten keskustelukäyntejä voit tarvita äkillisissä kriisitilanteissa tai oman kasvun tueksi. Ihmissuhteissasi voi olla ristiriitoja, olet uupunut tai kärsit erilaisista arkea kuormittavista ahdistus- ja masennusoireista. Olet kiinnostunut tutkimaan mielesi sisäisiä ristiriitoja ja haluat tarkastella elämänhistoriasi ja kokemustesi vaikutuksia nykyhetkeen ja ihmissuhteisiisi. Voit hakeutua vastaanotolleni myös konsultaatiota ja hoitotarpeenarviointia varten.

Annan myös työnohjausta ja IPC-menetelmätyönohjausta. Lisäksi olen käynyt Mieli ry:n Mielenterveyden ensiapu®-ohjaajakoulutuksen.